2012. február 9., csütörtök

Filmkoszorú /2 :D

Az igazat megvallva a héten sok időm volt,amit olvasás helyett,kivételesen filmezéssel töltöttem. Folytatva a tegnapi bejegyzést,egy újabb filmkoszorúval jöttem:)
A leírások SPOILEReket tartalmaznak.




Utazás a föld középpontja felé
Megismerjük Trevort,aki bátyja elvesztése után,annak kutatóintézetében tevékenykedik,emellett tanár. Vendégségbe érkezik hozzá unokaöccse, Sean.A srác nem nagyon törődik semmivel,amit Trevor mond neki. Ám Trevor rájön,hogy miért tűnhetett el a bátyja,ezért elindulnak,hogy végére járjanak az ügynek. Islandon találkoznak Hannahval,aki velük tart a agy kalandban. találnak egy vulkánt,amely a föld kérge alatti titokzatos világba vezet. Innentől kezdődik el igazán a nagy kaland. Szörnyekkel,dínókkal talákoznak és veszélyek tengerén verekszik át magukat. Lávafolyamokba és úszó szigetekre kerülnek,míg végül meglelik a Föld középpontját, és Trevor bátyjának,Maxnek az eltűnésére is fény derül. hazatérvén Trevor és Sean már sokkal jobban kijönnek.
Brendan Fraser, Josh Hutcherson és Anita Briem alakítják a három kalandort. Nekem nagyon tetszett a film,ismét nagyon bánom,hogy ilyen sokáig vártam vele. Emellett nagyon boldog vagyok,mert ehónap 23. napján megérkezik a történet második része, az Utazás a rejtélyess szigetre. Ebben ugyan már Dwayne Johnson remekel, Vanessa Hudgenssel és természetesen Josh Hutchersonnal. Már alig várom :D
http://www.youtube.com/watch?v=x1aNIOIAiUk -és itt az előzetese is :)


Kedves John
John eltávon van otthonában,Dél-Kaliforniában tölti a napjait,édesapjával,amikor megismerkedik Savannahval a tengerparton.A lány ott tölti a tavaszi szünetet, Timmel és annak kisfiával Alennel. Összebarátkoznak,később pedig egymásba szeretnek. Ám nemsokára Johnnak vissza kell térnie a katonasághoz. Levelek által kommunikálnak egymással. John nemsokára ismét hazatér,ahol újra együtt töltenek pár napot szerelmével. Végül összevesznek,mert Savannah,olyasmit mond John apjáról,(aki autista, legnagyobb hobbija pedig,hogy érméket gyűjt)amit a fiú nem hajlandó elfogadni,de végül kibékülnek, és John újra elmegy. Sok ideig sajnos nem érkezik neki levél Savannahtól,majd végül mégis érkezik egy. Ebben a lány elmondja Johnnak,hogy már nemtud tovább várni rá,mert nemtudja elképzelni nélküle az életét, ezért többet nem ír,és ne is találkozzanak.Már talált mást. John bánatában a lány eddigi összes levelét tűzre veti,majd évekre meghosszabítja a katonai szolgálatát. Ám történik valami és hazarendelik. Apja kórházba került,és nem sokára meg is hal. A két szerelmes végül újra találkozik és John megtudja ki is az a másik férfi, aki miatt Savannah elhagyta,és nagy meglepetések várnak rá. Végül elválnak,és 5 évvel később érkezik meg Savannah utolsó levele, John hazatér és "majd találkoznak."
Amanda Seyfried és Channing Tatum nagyon összeillő páros, csodálatosan játsszák el, Nicolas Sparks Kedvesem c. regényének a két hősét és szerelmük alakulását.



Az Utolsó dal
Roonie és kistestvére Jonah a nyári vakációt édesapjuknál töltik. A lány nagyon makacs,nem hajlandó az apjával foglalkozni A tengerparton sétálgatva szó szerint belebotlik Willbe. A fiúnak egyből megtetszik a lány,és még gonoszkodó megjegyzései sem tudják elriasztani Willt. Nemsokára már egymás mellett alszanak a tengerparton a teknősfészket őrizve. Végül egymásba szeretnek. Will szülei nem nézik jó szemmel ezt a kapcsolatot. Ronnie apja egy félreértés miatt hibáztatja magát még mindig,amiről azt hiszi ő tehet.
 Végül kiderül kis is az igazi tettes,ami kishíján teljesen véget vet a fiatalok szerelmének. Ronnie apja betegsége súlyosabbra fordul,ezért a lány apjával marad a nyár végezte után is.Will pedig elutazik a főiskolára. Apja halála után  Ronnie befejezi annak utolsó dalát, és végül Will és ő együtt maradnak.
Nicolas Sparks eme másik csodálatosan szép történetének szereplőit Miley Cyrus,Liam Hemsworth kelti életre. Emellett az apa szerepében Greg Kinneárt láthatjuk.
Jajj és megkell említnenem: én ezen a filmen sírtam, nevettem,mindent csináltam. És a legjobb barátom Áron,fiú létére imádja ezt a filmet....a mai napig nemértem miért :O 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése