2012. február 13., hétfő

Lányok...:)


 Szükségem volt egy kis lazább,vér és gyilkolás mentes olvasásra,ezért belekezdtem egy régi kedvenc sorozatomban, Jacqueline Wilson Lányok.... című sorozatába:)
Adott 3 teljesen különböző 13 éves barátnő. Ellie,Nadine és Magda. Ellie nincs megelégedve magával,kövérnek tartja magát. Szemüveges,alacsony,göndör hajú. Nadine magas,vékony,hosszú fekete haja van,tiszta gót. Magda pedig alacsony,szőke hajú kis cicababa. Teljesen különböznek,még is legjobb barátnők. Mindannyian szeretnének egy fiút. Nadine megismerkedik a neméppen jófej Liammel, Magda pedig összejön a kissé furcsa Greggel. Ellie megismerkedik a neméppen hétköznapi Dannel. Dan dilis,bohókás vicces fiú,és odáig meg vissza van Elliért. Ellie azonban másért van oda,egy magas szőke hajú fiúért,akit magában szintén Dannek hív. Elkezdődik a 9.osztály és a három barátnő elindul a felnőtté válás útján.

 Őket kísérhetjük végig 4 könyvön keresztül. Nagyon tetszettek a könyvben a fejezetek elején található kis listázások Ellie kedvenc dolgairól és arról,amiket nem szeret. Nick Sharratt illusztrációi pedig nagyon passzolnak a könyvekhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése